Copyright © Merhaba Annelik
Design by Dzignine
3 Mart 2014 Pazartesi

Esnaf ile iş yapmak büyük firmalarla çalışmaktan iyidir

2 ay süren tadilat işlerinden sonra evimize taşındık. Bu süre zarfında birşey farkettim. Biz hep mahalle esnafı ile iş yapmışız. Büyük firmalara göre verdikleri fiyatlar daha uygundu ve bir sıkıntı olunca muhattabımız vardı.
Eğer siz de bu şekilde bir işe girişecekseniz esnafla çalışmanızı tavsiye ederim.

Mutfak dolapları için ne kadar çok yerle görüştük anlatamam. En son Çapa'daki Tria İç Tasarım ile çalıştık. Dürüst bir firma ve herkese gözü kapalı tavsiye ederim. En başta bizi çok güzel yönlendirdiler. Nasıl konuştuysak ve anlaştıysak o şekilde de dolaplarımız geldi, monte edildi. Eksiklikler veya terslikler her işte olur. Hepsinde kendilerine ulaşabildik ve sıkıntıyı çözdük. Tria İç Tasarım aynı zamanda Silverline bayiliğini de yapıyor.
İletişim Bilgileri : Hüseyin KURT / 0212 529 60 40
Adres : Şehremini Mah. Ahmet Vefik Paşa cad. No:59/B Çapa/Fatih

Kapı içinse; Şehremi'de Akay kapı ile çalıştım ve mahallenin çilingirinden anahtar aldık. Kapı + anahtarlar 1500 TL civarındaydı. Kale'de fiyatlar 3000 TL'den başlıyor ki bence gereksiz. Unutmayın anahtar çoğaltmak için mutlaka Kale servisi ile görüşmeniz gerekiyor. Yoldaki çilingirde çoğaltamıyorsunuz. Ya da her sıkıntı için mutlaka Kale servisi beklemeniz gerek.

Banyo içinse daha önceki yazımda detayları bulabilirsiniz.TIK TIK  

Bütün evin fotosunu biraz toplarlandıktan sonra paylaşırım ;)

0 yorum:

Yorum Gönder